Reistaal

De naam is geboren uit onze liefde voor reizen en blijven ontdekken. Daarbij vinden we herkenbaarheid een belangrijk gegeven, vandaar dat we buiten ons eigen ook jouw taal willen spreken als het gaat om onze bevindingen op reis, op avontuur.
Iedereen (dag)droomt. Iedereen vraagt zich af: 'wat als...' En iedereen twijfelt weleens, gewoon, omdat het gebeurt. Wij zijn twee gelukkige mensen die het gegund zijn op reis te gaan, voor onbepaalde tijd. Van onze droom maakten wij ons doel. We willen mensen inspireren datgene te doen wat hen blij maakt, omdat je er domweg een beter mens door wordt. Het hoeft niet letterlijk een vlieg-, trein- of busreis te zijn. Het gaat om jouw persoonlijke trip, jouw eigen reis. En dat kan op verschillende manieren. Wij laten jou onze manier zien en willen jou inspireren om het op jouw manier te doen.
Reistaal kan ook betekenen: de taal spreken van alle reizigers. Of het spreken van de moedertaal van de landen die we gaan bezoeken. Maar dat laatste hebben we nog niet onder de knie... Net niet. Reis, ontdek en leef je met ons mee?

Manon

Gek op avontuur en verandering. Altijd nieuwsgierig. Tikkeltje eigenwijs. Heeft altijd gelijk (ook als dat níet zo is). Spaart armbanden en herinneringen. Geniet met haar ogen dicht. Lacht om elke stomme grap van Jeroen (ook als het twintig keer dezelfde grap is). Huilt bij intense geluksmomenten. Verliefd op folk-, indie(rock)- en countrymuziek (en op Jeroen). Voorstander van koffie. Staat open voor alles buiten haar comfortzone. Vind in het diepe springen doodeng, maar stiekem erg spannend. Houd graag controle, maar voelt bevrijding bij het loslaten. Voorstander van nog meer koffie. Heeft liefde voor verhalen schrijven, het liefst persoonlijk. Over haarzelf of iemand anders.

Jeroen

Sportief en ondernemend. Soms een beetje koppig, maar wel meegaand. Altijd op zoek naar iets wat het normale dagelijkse patroon kan doorbreken... Zo ook een avontuur als de wereld rondreizen. Al jaren rondlopende met het idee om het nu daadwerkelijk samen met Manon te verwezenlijken. Heeft een chronische nieuwsgierigheid naar andere culturen, mensen, landen en gewoonten. De bucketlist is oneindig; het bezoeken van de zeven wereldwonderen, toeren langs de westkust van Amerika en een Boeddhistische tempel in Nepal bezoeken zijn slechts enkele items van een lange lijst. Alles achterlaten is spannend, maar nu ik eenmaal de knoop heb doorgehakt, ga ik er vol voor!

En wij zijn toe aan deze wereldreis. Onszelf, elkaar en de wereld ontdekken, avonturen opzoeken en genieten van elke beleving die ons is gegund.


 
Social Check-in: